تولید کننده کفپوش بتنی ویبره ای
کفپوش بتنی پرسی
موزاییک بتنی ارزان
کفپوش بتنی دارای سطحی مسطح و از جنس بتن هستند که با سمباده و با مقاومت بالا تهیه میشوند و در معماری های امروزی بشدت مورد استفاده قرار می گیرد.
در این روش ,کف پوش بتونی از طریق لرزش دستگاه ویبره متراکم و یکنواخت میشود و در روش ویبره, کفپوش به صورت تک لایه تولید میگردد و مقاومت فشاری بالاتر و جذب آب پایین تری نسبت به کفپوش های پرسی مشابه دارد .
. این کفپوش ها در انواع تک لایه پوست ماری یا چرمی، ویبره ای شیاردار، ویبره ای ضربدری و غیره تولید می شوند.
یکی از انواع کفپوش های بدون ساب و فشار پرسی، کفپوش های بتنی ویبره ای هستند که برای تولید آن از بتونیر پیمانه دار (میکسر بتن یا مخلوط کن بتن) و یک تسمه نقاله مجهز به ویبراتور استفاده می شود. در این روش از قالب های لاستیکی استفاده می شود که طرح های گوناگونی دارند و طرح قالب پس از پروسه خشک شدن کفپوش روی آن نقش می بندد.
استفاده ازمرغوب ترین و به روز ترین مواد اولیه اهم از سیمان پرتلند تیپ ۲شاهرود(۴۵۰کیلوگرم بر متر مکعب)، روان کننده بتن و ژل میکروسیلیس ، خط تولید مجهز و نیروی انسانی مجرب، نقش بسزایی در تولید محصول با کیفیت و مقاوم در برابر سرما و ضربات احتمالی داشته است
.
کفپوش های بتنی ویبره ای به صورت سنتی در کارخانه تولید می شوند و معمولا در در محوطه سازی حیاط , ویلا , پیاده رو , پارکینگ استفاده می شوند. جذب آب بالایی دارند و وقتی در معرض سرما قرار می گیرند احتمال ترک خوردگیشان افزایش می یابد.
این کفپوشها نیز طرحهای متنوع و در عین حال قیمت بسیار مناسبی برای محوطههای وسیع دارند. هرچند که از نظر کیفیت نسبت به موزاییکهای واش بتن و کفپوشهای پلیمری نمیرسند اما نسبت به قیمتشان صرفهی اقتصادی دارند.
شرکت ساوج موزاییک بس از یک دهه تجربه به منظور تامین نیاز مصرفکنندگان محترم، اقدام به تولید وپخش کفپوش های بتنی ،واش بتن،موزاییک های حیاطی ، موزاییک ایرانی و فرنگی،سنگ مصنوعی گرانیتی، واش بتن ماشینی انتیک موزاییک اتوماتیک(پرس550 تن)، و کفپوش بتنی پیادهرو خود را با نام تجاری ساوج موزاییک به بازار عرضه نمود. هماکنون این شرکت یکی از بزرگترین مراکز تولید و پخش سنگ مصنوعی، موزاییک اتوماتیک(موزائیک صنعتی، موزائیک گرانیتی،موزائیک ساده،موزائیک حیاطی) و نیز کفپوش بتنی و واش بتن در ایران میباشد، که در حال آبادن سازی کشور عزیزمان ایران می کوشد .
آنچه از تاریخ بر میآید آن است که در گذشته مصرفکنندگان از جنبههای گوناگون در معرض بیعدالتی و آسیب دیدگی قرار داشتند؛ مانند ناآگاهی از فرایند تولید کالاها و ترکیبات آنها، عوارض و خطرهای ناشی از مصرف کالاهای زیان بار، ناآگاهی از شیوه صحیح مصرف کالا و شرایط نگهداری آن، تبلیغات نادرست، شرایط غیرمنصفانه معامله و قیمت، ضعف خدمات پس از فروش، عدم پایبندی تأمین کننده و تولید کننده کالا به تعهداتی نظیر گارانتی، ضمانت و ... از اینرو در چند دهه گذشته در کشورهای مختلف تلاش وسیعی در تعریف و تبیین حقوق مصرفکننده و حمایت از آن مبذول شده و هر روز نیز بر تقویت آن افزوده میشود. در ایران در بسیاری از موارد مصرف کننده، حتی نمیداند، قانون چه حمایتهایی تحت عنوان حقوق مصرفکننده از او به عمل میآورد.